torstai 2. huhtikuuta 2015

Ryhdistäytyminen

Eevis on palannut. Vahvempana kuin koskaan...

Ajatus säästämisestä ei tunnu enää niin pahalta. Kyllästyminen on selätetty. Tein sopimuksen itseni kanssa, että voin ostaa kaikkea mitä todella tarvitsen ja säästän kaiken ylimääräisen. Jäi aikaisemmin päälle huono ajatus, että kaikki ja vähän enemmänkin olisi säästettävä. Nyt on rauhallisempi ja parempi mieli. Välitavoitteetkin on säästämiselle asetettu, jotka toivottavasti helpottavat entisestään säästämistä. Säästämistavoite on kohtalaisen helppo saavuttaa (6000 euroa tämän vuoden loppuun mennessä).

Lapsille säästäminen on saamassa uuden ulottuvuuden. Päätimme avata kaikille kolmelle salkun Nordnettiin. Säästämme sinne ensin rahastoihin ja myöhemmin isommilla summilla ostamme suoria osakeostoja. Tämä siirto olisi pitänyt tehdä jo kuukausia sitten. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Hyvillä mielin laitamme lasten rahat tekemään rahaa.

Oma yrityshaave saa koko ajan vahvemman otteen ajatuksissa. Käsittelen asiaa jopa unissani. Ajatus yrityksen perustamiselle on tullut lisäopiskelun myötä. Olen jo miettinyt olisiko liiketoimintani toiminimi vai osakeyhtiö. Molempiin liittyy hyvät ja huonot puolensa. Hyvinvointialalla toiminimi on useammin käytössä. Myös alkupääoma ja investoinnit on käsitelty mielessä ja paperilla. Toimitilat olisi tiedossa ja tarvittavia laitteita ja välineitä hankin pikkuhiljaa. Tärkeimmät on jo olemassa. Yritys saa lisää tuulta alleen kun saan opinnot reilun vuoden päästä päätökseen. Vielä ei uskalla paljoa mainostaa kun pitäisi jaksaa tehdä päätyö hyvin. Olen aikaisemmin kirjoittanut kuinka tykkään nykyisestä työstäni aivan valtavasti, mutta jostain syystä yrityksen perustaminen houkuttelee kokeilemaan siipiään. On tunne että pitää seurata sydämen ääntä.

Tämän hetken ajatukset on kaikin puolin positiivisen, onnellisen ja sydäntä kutkuttavan iloiset..
Haaveita, Tekoja, Tuloksia!

Eevis B.