perjantai 5. elokuuta 2016

Opiskelemaan!

Jee! Hyvä! Ihanaa! Superia! Ja kaikkia ihania hehkutussanoja! Jihuu!!!!

Pääsin opiskelemaan vuodeksi eteenpäin ja sain opintovapaata töistä. Opiskelun tueksi laitoin hakemuksen aikuiskoulutustukea varten koulutusrahastoon. Päätös pitäisi tulla n.20 päivän päästä. Koulutus alkaa elokuun lopulla. On ihan älyttömän helpottunut ja onnellinen olo!

Nyt tuntuu taas että saa siivet kohti korkeuksia ja toiveet mahdollistuu kuin keijujen siivin. Niinkuin kirjoitin alussa etten ikinä alkaisi kirjoittamaan blogia olin yhtä varma etten ikinä aloita mitään verkostomarkkinointia...... ja niinhän tässä on käynyt että verkostomarkkinointi veti puoleensa ja olen valmis panostamaan tähän projektiin kaiken sen patoutuneen energiani, jota intohimoksi kutsuisin. En ole mitään aikoihin pystynyt tekemään näin sydämellä. Se että tunteja tutkii ja suunnittelee ja haaveilee on jotain mitä olen kaivannut. Jo näinkin typerä juttu kuin kuittivihkon täyttäminen tuo minulle suunnattoman onnen tunteen, että näitähän minä olisin aina halunnut täyttää. Voi kun ihminen voi tulla onnelliseksi pienistä asioista.

Näihin onnellisiin tunteisiin päätän tämän lyhyen tekstini.. Eevis nousee vielä tähtiin, hih.
Kiitollisena kaikesta, Eevis





tiistai 2. elokuuta 2016

Tunne kun lähtee seuraamaan sydämen ääntä

Jännä ja rauhallinen olo, vaikka tulevaisuus voisi hyvinkin näyttää kaaokselta. En tiedä vielä pääsenkö opiskelemaan, haastattelu on keskiviikkona. Luotan kovasti siihen että pääsen. Koulutus olisi vuoden mittainen ja se auttaisi tulevaisuuttani paljon.

Tulot tippuu, mutta olen laskenut tulevani toimeen niillä. Haen opiskelun tueksi aikuiskoulutustukea. Olisi mahdollista ottaa myös opintolainaa. Se olisi ensimmäinen kerta elämässäni ja toivon ettei sitä tarvitsisi ottaa. Toisaalta se on omalla tavallaan turva, jos näyttää siltä ettei tulot riitä.

Uupumuksesta olen jollain tavalla selvinnyt. Päivä kerrallaan on silti mentävä ja ne päivät on hyvin erilaisia. Toisena päivänä tekee mieli mennä tekemään kovat treenit ja toisena päivänä joutuu ottamaan monen tunnin päiväunet että jaksaa iltaan asti. Töihin menemistä en pysty edes miettimään.

Se on nyt niin että opiskelen vuoden, siinä sivussa teen verkostomarkkinointia ja etenen minne sydän ohjaa. Tiedän että minulla on todella paljon eri vaihtoehtoja elää tässä maailmassa. Nyt on aikaa napata ajatuksista kiinni ja tarttua töihin sen eteen mihin on menossa.


Mitä minä haluan?
Haluan että toimin yrittäjänä, minulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin tuloihin ja ajankäyttöön, voin matkustella työni puolesta ja pystyn olemaan paremmin läsnä kotona ja antaa arvokasta aikaa lapsille. Työ ja koti tasapainossa.


Selvennöstä edelliseen.. Entinen elämä oli yhtä kaaosta jossa töihin meni kaikki energia, kotona ei jaksanut kuin nukkua ja kiukuta. Ainainen miettiminen seuraavia viikkoja ja mitä tänään syötäisiin mahdollisimman nopeaa ja helppoa tietysti. Yleensä juhlapyhät olin töissä ja yhtä usein mies oli töissä ja lapset hoidossa. Läpsystä vaihto oli usein, saattoi mennä viikko ennenkuin toiselle puoliskolle kerkesi sanoa mitään. Lappuun sai laittaa tärkeät asiat että muistathan lapsen hammaslääkärin tai päästäänkö kevätjuhlaan. Kauheat joulut ja juhannukset ja pääsiäiset ja uudet vuodet Aina töissä. Harmitus lasten puolesta. Ei enää ikinä tätä rumpaa! ei ikinä! Joskus pitää palaa loppuun ennekuin tajuaa lähteä kohti parempaa...

Sydämellä Eevis