keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kirja vinkkejä

Kirjoja on mukava lukea. Varsinkin omppupuun alla riippukeinussa lämpimässä kesäsäässä. Ihana kesä!

Luin tänään loppuun eilen aloittamani Tunne Taloutesi kirjan. Kirjan kirjoittaja on Mikko Sjögren. Kirjassa oli paljon samaa, jota olin jo lukenut muista samaa alaa olevista kirjoista. Mutta kirja oli oikein mukavaa luettavaa ja se tuli luettua aikalailla kerralla. Kirjassa oli paljon uuttakin tietoa, jonka yritän ottaa käyttöön. Esim. Tulojen jakaminen osiin.

Tulot voisi jakaa näin->Sijoitukseen 10%, säästöön 10%, kulutus 10%, kiinteät kulut 55%, oppiminen 10% ja hyväntekeväisyys 5%. Tällä hetkellä säästöön menee reilummin rahaa ja kiinteät kulut on enemmän kuin tuo 55% eli nyt menee 61%. Hyväntekeväisyyteen tulee annettua kolikoita tai 5€ jos lipaskeräys on menossa tai ovella käy hyväntekeväisyysimmeinen. Oppimiseen käytän kirjastoa ja haluaisin osallistua sijoitukseen liittyviin seminaareihin/koulutuksiin. Kulutukseen olen varannut joka kuukausi 200€ eli se on lähelle tuota 10%.

Seuraavana lukuvuorossa on Timothy Ferrissin kirja 4 tunnin työviikko, Laura Honkasalon Nuukaillen ja uudelleen lukemisvuorossa Mika Pesosen Sijoituspokkari. Onneksi on loppuviikko vapaata niin ehtii hyvin lukea!

Kesäisen opettavia lukuhetkiä kaikille.. Ottakaa kirjat käteen ja lukekaa. Se kannattaa! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti