perjantai 15. elokuuta 2014

Ajatuksia elämästä ja rahasta..

Asetin itselleni tavoitteita... Ja vielä isompia tavoitteita omissa ajatuksissa. Tämän vuoden yhtenä tavoitteena oli saada säästettyä 10 000 €. Se omien laskelmien mukaan tulee saavutettua. Tällä hetkellä säästössä on eri puolille ripoteltuina n. 6000€. Säästöjä on säästötilillä, S-tilillä, 52 viikon säästössä, nordnetissä ja seligsonilla. Lisäksi kolikkopankit. Rahaa, sitä on siellä täällä ja sitä tulee koko ajan lisää... entä sitten?

Oma rakas läheinen on tällä hetkellä Teho osastolla taistelemassa hengestään. Kaikki ne haaveet "isoista" rahasummista on haihtunut kuin tuhka tuuleen. Kun vaan saisi oman rakkaan läheisen takaisin tähän maailmaan, lähelle meitä jotka häntä kaipaavat. Se mikä tässä elämässä merkitsee on omat rakkaat läheiset. Heitä ei rahalla saa takaisin. Heitä ei rahalla saa pidettyä. Ne hetket elämästä, jotka voi viettää läheisten kanssa kannattaa viettää täydestä sydämestä ja nauttia niistä hetkistä kiitollisena. Ne on arvokkaampia kuin mikään muu.

Raha on vain paperia, metallia tai "muovia". Läheiset ihmiset on kalliimpia!

Rakkaudella Eevis


2 kommenttia:

  1. Tuo on niin totta, samanlaisten ajatusten kanssa täällä olen. Tosin oma läheiseni taistelee syövän kanssa ja on häviöllä :( Lähetän lämpimät ajatukset sinulle ja läheisellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis. <3 Voimia jaksamiseen Susu ja voimia läheisellesi.

      Poista