tiistai 25. marraskuuta 2014

Vaurasta tulevaisuutta

Heips.

Olen aivan innoissani. Vihdoin olen löytänyt naisille ryhmän netissä, jossa voi vaihtaa ajatuksia säästämisestä ja sijoittamisesta. Terhi Majasalmi on perustanut verkkopalvelun, johon pysyy liittymään puoleksi vuodeksi tai vuodeksi. Vuoden liittymisen lisäksi saa Vauras nainen valmennuksen. Hienoa! Tammikuussa pääsen haaveena olleeseen valmennukseen Helsinkiin. Näin elämä järjestää haaveet todeksi. Malttamattomana odotan joka kuukausi tulevia sparrauspaketteja. Toivon todella saavani tästä vuoden jäsenyydestä lisäpotkua vaurastumiseeni.

Vasta reilu vuosi on kulunut talousheräämisestäni ja olen saanut omasta mielestäni paljon aikaan mm. säästöön rahaa useita tuhansia, olen hypännyt osakesijoittajan maailmaan, joka on mielenkiintoisempaa kuin olisin koskaan uskonut ja seuraan talouttani paremmin kuin koskaan tietäen kuukausittaiset tulot ja menot melko tarkasti. Olemme myös perheenä ostaneet ensimmäisen sijoitusasunnon ja etsimme ajan kanssa metsäpalstaa ym. sijoituskohteita. Tämä vie mennessään mutta vieköön. :)

Käykää tutustumassa vauraat naiset ja liittykää joukkoon! Laitetaan Suomen naiset nousuun..

Vauraudella Eevis


2 kommenttia:

  1. Moikka, itsekin harkitsin tätä verkkopalvelua (tai siihen liittymistä) pitkään mutta sisältö jäi sen verran epäselväksi, etten viitsinyt pistää rahojani likoon. Kiva kuulla, että se tuntuu hyödylliseltä. Jos jaksat joskus naputella, niin olisi mielenkiintoista kuulla tarkemminkin sisällöstä. :)

    VastaaPoista
  2. Hei Lahja! Minua palvelussa kiinnosti eniten se, että pääsee seuraamaan ja viestittelemään samasta aiheesta kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Samalla oppii ja myös pystyy itse antamaan tietoa omista kokemuksista. Ja joka kuukasi tuleva valmennuspaketti kiinnostaa kovasti. Olemme saaneet vasta ensimmäisen valmennus osion joulukuun alussa, joka liittyi budjetointiin, seuraava tulee 5.1.2015. Yritän myöhemmin kommentoida mitä hyötyä palvelusta on ollut ja mitä se pitää sisällään. :)

    VastaaPoista