maanantai 8. toukokuuta 2017

Unelmani: yritys

Tää päivä on ihan MAHTAVA! Sain juuri tiedon että starttirahahakemukseni on hyväksytty!! Minun yksi unelmista on jo todellista. Kesälomien jälkeen aloitan yrittäjänä omassa hyvinvointiyrityksessäni. Hienoa!

Vielä on muutama viikko opintoja jäljellä. Huippua!

Säästötilanne näyttää hyvältä, koska otin kuitenkin laskelmiini sijoitusasunnon tuotot ja erikois/muiden maiden eurokolikko säästöt. Tämän hetken säästöt on 24726,27€. Tavoite on 25000€ + 500€ käyttörahaa. Tarkempia tilastoja tulee myöhemmin.

Kuukausitulot taas muuttuu kesällä ja sitten yrittäjänä ollessa kesälomien jälkeen. Niistäkin kirjoittelen tarkempaa tietoa sitten lähempänä.

Eilen iski joku ostovimma ja ostin itselle ja lapsille vaatteita ja kenkiä 250€:lla. Tuli ihan ostokrapula ja illalla mietin kannattiko. Mutta tulin siihen tulokseen että kannatti, kaikki oli tarpeellisia tai ainakin melkein... Yhdet housut piti vielä kääntyä kassajonosta takaisin ostamaan tyttärelle kun ne oli niin hienot.. Ne oli ehkä sellaiset että olisi voinut jättää ostamatta. hyvät ne kyllä on. Tai no, alunperin lähdin ostamaan pojalle lenkkareita tokmannilta hintaan jotain 12,90€ ja siellä oli vain yhdet kengät enää jäljellä, koko oli liian iso. Niin vaihdoimme kaupan Prismaan ja siitä se ajatus sitten lähti... käsistä.

O-ou, nyt on lähdettävä onnellisin mielin viemään poika hoitoon ja itse opiskelemaan! On tää niin huippua tää elämä!!

Ihanaa kevättä kaikille
Hehkuttaa Eevis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti