lauantai 19. kesäkuuta 2021

Kesä 2021

 Pitkä aika on kulunut edellisestä tekstistä. Kiirettä pitää töissä ja työpäivän  jälkeen voimat on aika loppu. En silti valita, töissä on ihana käydä ja kun ottaa pienet päikkärit työpäivän jälkeen jaksaa taas illan touhuta. 3 viikkoa lomaa on tiedossa elokuun lopussa. 

Elämä on hieman jännän äärellä. Löydettiin ihana rantatontti, jossa on jostain syystä kaksi kertaa kovempi pyyntihinta kuin mitä myydyt tontit sielläpäin ovat olleet parin aikaisemman vuoden aikana. Pankilta on saatu lainalupaus ja tarjous jätettiin mutta se taitaa olla liian vähän koska mitään ei ole kuulunut. Toiveissa oli jos juhannukseksi oltaisiin saatu kauppa tehtyä. Eli odotellaan... Rannasta sen verran että se on aivan samanlainen jonka näin joskus unessa vuosia sitten kun illalla unille käydessä heitin toiveen unelmien rantatontista. Tämä oli prikulleen samanlainen ja paikka oli sellainen ihan kuin olisi tullut kotiin. <3

Ja yhtä asiaa en voi kuin ihmetellä. Tavoitteeni 30000 euroa on täyttynyt jo kesäkuussa. Olen SuperOnnellinen! Pienistä summista ja rahakasoista tämä kertyy mutta täynnä se on.

Nordnet 25225€

OP 2502€ 

op rahasto 50€

S-Pankki 738€

52 viikon säästö 710€

Setelit ja kolikot 948€

=30173€

Nyt jätän säästämisen vain automaattiseksi eli Nordnettiin menee osakesäästötilille 300€/kk, rahastoon 15€/kk ja op rahastoon 50€/kk. Yritän olla katsomatta salkkua joka arki päivä, vaikka se voi olla vaikeaa. 

Kulubudjetti on muuten aivan sama kuin alkuvuodesta paitsi siihen tulee lisänä op rahasto 50€, itse asiassa taitaa olla ettei 15€ superrahastoon menevä summakaan kulubujetissa näy koska välillä se ei ollut säännöllistä menoa. Näiden lisäksi joka korttimaksusta siirtyy 1€ säästöön. 

Kesä sunnitelmissa on viikonloppuisin ja iltaisin viedä lapsia uimaan ja ehkä itsekin jossain vaiheessa pulahtaa. Luontopolkuja, vaelluksia, pyöräilyä. Toivoa mökki/tontti kauppaa. Loppukesästä Lappiin Saana tunturin valloitukseen ja lasi-iglussa yöpymiseen. 


Ihanaa aurinkoista kesää kaikille! -Eevis



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti