torstai 30. tammikuuta 2014

Ei tapahtumia

Eipä ole sijoitusrintamalla tapahtunut mitään. En ole ostanut mitään. En ole myynyt mitään. En ole tehnyt sijoitusasuntoa varten mitään. Ei ole tapahtunut mitään! Yhtään mitään.. Vai onko?

Jäin miettimään sitä osinkojenjaon jälkeen ostamista tai ostamista loppukesästä. Mikään ostoslistallani olevista yrityksistä ei ole lähelläkään määrittämääni ostohintaa, joten minä odotan, odotan ja odotan. Ja samalla säästän. Jos ei muuta ole tapahtunut niin olen säästänyt kaiken ylimääräisen rahan mikä palkasta on yli jäänyt. Ja seuraavat palkat näyttää siltä, että pitäisi jäädä useampi satanen ilmaan leijumaan. Mitä minä niillä satasilla tekisin? Säästäsin. Tavoite 6000 euroa säästöön vuoden loppuun mennessä taitaa täyttyä jo ennen aikojaan. Mutta ei se haittaa! :)

Jään seuraamaan pörssin tilannetta ja pilkin niin pitkään kunnes hyvän yrityksen osakkeita saa taas edulliseen hintaan. Hitaasti ja hartaasti käy tieni kohti tuloksia. Inhottavin vaihe on tämä odottaminen... kärsivällisesti. Odottaessa etsiskelen Robert Kiyosakin Cashflow lautapeliä, jolla voisin kehittää itseäni rahamaailmassa. Olisi hyvä pelata peliä myös lasten kanssa, että oppisivat käsittelemään rahaa. Jos joku ystävällinen ihminen tietää myydäänkö tätä peliä suomessa, niin olisin ikikiitollinen tiedosta.

Olen todella paljon miettinyt osallistumista Terhi Majasalmen Menestys-seminaariin maaliskuussa 2014, mutta en ole saanut vielä houkuteltua kaveria mukaan. Yksinkin sinne pääsisin, mutta olisi mukava vaihtaa ajatuksia mitä mieltä seminaarista oltiin. Hintaa seminaarilla on 300 euroa. Kohta alkaa jo olla liian myöhäistä ilmoittautua. Oivoi, mutta jos en mene sinne tänä vuonna ja se järjestetään vuonna 2015 niin silloin ilmoittaudun seminaariin.

Nyt minä vetäydyn taas säästölinjalle ja tulen jatkamaan, kun saan jotain muuta aikaiseksi...

Kohti Korkeuksia ja Unelmia! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti