sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Laihduttaminen

Minulla on tavoite laihduttaa kesään mennessä -1kg kuussa. Toukokuun lopussa painoni pitäisi olla -5kg eli 60kg. Laihduttaminen alkoi tammikuun alussa ja tällä hetkellä mennään hyvällä vauhdilla eteenpäin. Aamun paino oli 62,5kg. Ja suunnitelman mukaan painon pitäisi olla helmikuun lopussa 63kg. :D Jee!

Paino on tippunut lähinnä vähentämällä syömistä. Liikkumista olen alkanut lisätä vasta tällä viikolla. Nyt laitan tehovaihteen päälle liikkumisessa. Tein itselleni listan, jonka mukaan liikun huhtikuun alkuun asti. Viikot sisältävät yhden lepopäivän ja muuten joka päivä teen vähintään 30min sekalaista liikkumista. Liikuntaa on kuntopyöräily, kahvakuulailu, fitfarmin kotitreenit, nyrkkeily, 7min treeni(joka on yllättävän tehokas) ja jooga. Nämä kaikki on mahdollista tehdä kotona. Lisäksi mahdollisuuksien mukaan 1h kävelylenkki, uinti, ratsastus, hiihto ja luistelu. Hyväksyn liikunnaksi myös lasten kanssa mäenlaskun, koska juoksen ylös ja alas mäkeä kantaen pulkkia ja stigoja mäen päälle. Hikistä mutta mukavaa!

Mittoja hoksasin ottaa vasta tänään mittanauhalla. Mittasin käsivarren hauiksen kohdalta, reiden ympäryksen, vartalon-, lantion- ja rinnanympäryksen. Aika monta senttiä on vara laihduttaa. Mukava seurata ajan mittaan kun sentit häviävät. Jos oikein innostun laihduttamaan voisin nipistää vielä -2kg elokuuhun mennessä. Sitten olisin siinä painossa mikä oli lähtöpaino ensimmäisessä raskaudessa seitsemän vuotta sitten.

Katsotaan mihin rahkeet riittää! ;)




3 kommenttia:

  1. Hyvä blogi. Luin kerralla läpi. Naisten kirjoittamia sijoitusblogeja saisi olla enemmänkin.

    VastaaPoista
  2. Löysin blogisi ja jään lukijaksi. Olen kiinnostunut näistä talousaiheisista blogeista :)

    VastaaPoista