perjantai 10. tammikuuta 2014

Hyviä ja huonoja uutisia

Kirpparipöytä on ollut varattuna keskiviikosta asti. Hyvä! Toivottavasti kauppa kävisi. Enimmäkseen myyntiin meni lastenvaatteita ja kenkiä. Hintaa yritin laittaa mahdollisimman vähän. Isompia tavaroita ajattelin laittaa myyntiin Toriin, kunhan saan otettua hyvät kuvat. Sen yritän tehdä vielä viikonlopun aikana.

Sijoitusasuntoa varten hakemani lainahakemus ei mennyt läpi omassa pankissa. Jos olisin kokopäiväisenä työelämässä niin laina olisi myönnetty. Hieman harmittaa, mutta ehkä olen edennyt hieman liian vauhdilla tämän ajatuksen kanssa. Säästän nyt ensin rahaa ja katselen mihin suuntaan asuntojen hinnat ovat menossa. Ja samalla pystyn perehtymään asuntosijoittamiseen hieman lisää. Tavoite on joka tapauksessa hankkia sijoitusasunto muutaman vuoden sisällä.

Painon pudotuksessa en ole vielä pitänyt kiirettä. Kuntopyörällä olen polkenut muutaman kerran viikon aikana ja tehnyt yhdet kahvakuulatreenit. Joulun suklaita olen yrittänyt tuhota pois pölyttymästä ja jokunen suklaa munkki on tullut syötyä. Nyt olisi hyvä kaivaa Jutta Gustafsbergin Super Dieetti ohjeet kaapin kätköistä. Osallistuin netti valmennukseen viime keväänä ja sain pudotettua painoa n. 7kg. Nyt ei tarvitsisi tiputtaa kuin 5kg. Ehkä se riittää että syön vähemmän ja usein ja liikkuisin enemmän.

Seuraavana palkkapäivänä jää reilusti ylimääräistä rahaa, kun palkkaan tulee joulunajan lisät. Olen miettinyt sijoittavani ensimmäistä kertaa ETF-rahastoon. Kokeilen taas varovasti pienellä summalla eli 500e. On erittäin mielenkiintoista seurata mitä niille sijoittamilleni rahoille tapahtuu. Tätä jännitystä odotellessa! :)

 Ps.Meinasin laittaa ihan vain yhden rivin eurojackpottia, kun niin sitä isoa jättipottia mainostettiin facebookin sivuilla. Olin jo siirtämässä rahaa veikkauksen sivuille, kun muistin ETTEI voi pelata. Jätin pelaamisen sikseen ja tulen poistamaan veikkauksen mainokset kokonaan pois. Jos olisin laittanut sen 2 euroa eurojackpottiin niin jäisi se loppu 8 euroa joka sitten helposti menisi muihin peleihin. Eli parempi vain pysyä poissa sivuilta. Voisiko sanoa että olen hieman peliriippuvainen? Ehkä vähän...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti