torstai 2. kesäkuuta 2016

Tulevaisuus

Tulevaisuus näyttää tällä hetkellä kaaokselta. Olen laittanut tavoitteeksi tietyn summan rahaa, jonka haluaisin saada säästetyksi vuoden loppuun mennessä. No ongelmana on nyt se että olen sairauslomalla burnoutin takia. Jos sairauslomani jatkuu tippuu tulot. Samalla mallilla en pysty töissä jatkamaan, joten siihen on yhdessä työnantajan kanssa mietittävä ratkaisua miten työnteko jatkossa järjestetään. Toisaalta mietin että juuri tämä hetki olisi mahdollisuus siirtyä kohti unelmia ja yrittäjyyttä.

Nyt kuitenkin alkuun on tärkeintä lepo ja palautuminen. Sairauslomaa on vielä useampi viikko jäljellä. Kunhan ajatukset selviytyy sumasta on helpompi miettiä järkeviä ratkaisuja. Alkuun tuntui että sanon itseni irti töistä jatkuvan kiireen ja kohtuuttoman vastuun takia. Olin niin väsynyt ja stressaantunut. Ehkä minulle vielä paikka löytyy tai sitten on tarkoitus jatkaa eteenpäin kohti uusia tuulia. Olen ollut noin 7 vuotta nykyisessä työpaikassa. Töitä alallani on paljon, joten sen puolesta ei ole ongelmaa, mutta jaksamisen kanssa mietityttää mistä saisi kaiken energian työntekoon ja kotiin. Töiden jälkeen ei jaksaisi kuin nukkua ja vapaa päivät menee täysin toipuessa. Lapsille haluaisi pyhittää enemmän aikaa ja energiaa. Haikeana muistelen vielä viime vuotta, jolloin töihin oli ihana mennä ja tyytyväisyys huokui kauas. Mihin se tunne katosi?

Hyvin hajanaista ja pomppivaa tämä kirjoittelu näillä väsyneillä aivoilla, mutta jospa siitä selvän saisi.

Tämän hetken säästötilanne on noin 22700€. Tavoite 25000€. Säästettävää 2300€, ei olisi paljon! Jos työt jatkuu normaalisti ei ole mitään ongelmaa säästämisessä. Jos ei järjesty, jätän säästämisen hetkeksi sivuun ja keskityn suoriutumaan pakollisista menoista.

Näillä mennään ja periksi ei anneta! (vaikka välillä mieli on niin miinuksella kuin miinukselle pääsee)

Pirteää kesää vaan kaikille! minä mökötän...

Terveisin Eevis B.

2 kommenttia:

  1. Hoida hyvä mies terveeys kuntoon ja säästä vasta sitten =)

    Ps. Sivujesi fontti on mielestäni epäselvä, joudun aina kopioimaan tekstisi notepadiin että siitä saa selvää.

    VastaaPoista
  2. Näin on tehtävä. :) Onhan tuo tosiaan hieman epäselvä, laitan fontin helpommin luettavaan muotoon. Kiitos.

    VastaaPoista