sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Tavoitteet täyttyy ja elämä jatkuu

Entinen työ saa nyt jäädä. Vihdoinkin on rohkeutta lähteä eteenpäin, koska en voisi jatkaa uupumatta entisessä työssäni. Annoin kaikkeni ja enemmän työlleni, jota rakastin. Hoitotyö on rakasta, mutta niin raskasta. Voimia ja jaksamista kaikille hoitotyötä tekeville. Nostan hattua ja kunnioitan teitä, jotka sydämellä teette tätä tärkeää työtä. Vaikka saisin palkkaa 1000euroa enemmän en pystyisi jatkamaan työssäni, koska se on erittäin uuvuttavaa ja stressaavaa olla ihmisten hengestä vastuussa. Minusta pitäisi olla enemmän hoitajia ja työjärjestelyt niin että se tukisi työssä jaksamista. Väsynyt hoitaja kiittää kaikesta oppimastaan ja kiittää varsinkin siitä opista että elämä on elettävä eläessään, ei ole takeita että elämme eläkeikään asti. Eläkää siis täysillä ja nauttikaa elämästä.

Jatkan elämääni opiskelemalla ja yrityksen perustamisella. Siinä on minun seuraava tavoite elämässäni. Tuntuu hyvältä! Hyvät puolet tässä on että pystyn tekemään ns. säännöllistä päivätyötä. Pystyy elämään normaalimpaa perhe-elämää ilman vuorotyön kuluttavuutta. Minulla jää aikaa olla läsnä tärkeinä juhlapyhinä lasten kanssa. Pystyn vaikuttamaan omiin työaikoihin. Pystyn vaikuttamaan omiin tuloihin. Huonoja puolia en käy maalailemaan seinille, otan vastaan sen mikä tulee enkä tee siitä stressiä valmiiksi. Jos en kokeile yrittämistä nyt, en tule sitä koskaan tekemään enkä haluaisi vanhana mummona harmitella miksi en rohjennut edes yrittää. Kohti elämää ja korkeuksia. Nyt katsotaan miten siivet kantavat..

Rahallinen tavoite ihmeen kaupalla täytyy ensi kuussa.(25000 euroa) En oikein ymmärrä miten, mutta näin se on. Olen kyllä saanut lisiä enemmän kuin olen olettanut ja laittanut ne suoraan säästöön. Lisäksi hoitomaksut ja koulutusmaksut on tauolla kesä- ja heinäkuun, joista jää säästöön kahdelta kuukaudelta 690 euroa. Lomaraha on tietysti yksi isoin summa, joka auttaa asiaa. Säästäminen jatkuu loppuvuoden pienemmillä summilla.

Lomamatkalla oli hyvä ajatella ja miettiä mitä elämältä haluaisi. Oli hienoa olla ihan muissa maisemissa ja kierrellä Kreetan vuoristossa pieniä teitä pitkin ja pikku kyliä ihastellen. Hienoa oli kuunnella meren kohinaa ja kivien edestakaista kopsetta. Ystävällisyys ja lasten huomioiminen Kreetalla oli sydäntä lämmittävää. Kaikin puolin rentouttava ja selkiyttävä matka. Haniassa jäi mieleen mies joka etsi ruokaa roskiksista. Se oli pysäyttävä tilanne. Tuli vasta myöhemmin mieleen miksi en antanut muutamaa kymppiä tälle miehelle ruokarahaa. Toisaalta lasten huomio vei suurimman osan ajatuskapasiteetista ettei hoksannut tehdä siinä vaiheessa mitään. Paljon ajatuksia herättänyt kohtaaminen.

Kaunista kesää kaikille! terveisin Eevis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti