maanantai 5. helmikuuta 2018

Kevättä kohti

Vuosi on alkanut oikein mukavasti. Lomamatka Kanarialla perheen ja mummon kanssa sujui hienosti. Vuokrasimme auton, jolla kävimme Teresitas rannalla ja niin korkealla Teiden huipulla kun autolla pääsi. Merivesialtailla sai kulumaan hyvin puoli päivää ja Loro parque vei melkein koko päivän. Loro parquessa onnistuimme näkemään kaikki eläin esitykset sopivasti päivän mittaan (merileijona, delfiini, miekkavalaat ja papukaijat). Muina päivinä tutustuimme Puerto de la cruzin ympäristöön ja ihailimme valtavan isoja aaltoja rannalla. Kävelyä tuli reilusti matkan aikana ja lapset jaksoivat tosi reippaasti kipittää mukana ja tutustua paikkaan. Reissu ei sinällään ollut kallis. Viimekesänä varattuna meidän osuus oli 2400€(2aikuista ja 3 lasta)finnairin lennoilla+reissussa meni noin 1000€ (sis.junamatka/automatka Helsinkiin, ruoka, pääsyliput, tuliaiset, auton vuokra). Mummo maksoi oman osuutensa ja omat reissumenot.

Viikko kotiin paluun jälkeen lähdimme uudestaan mini reissulle Helsinkiin. Otimme mukaan esikoisen ja pienemmät jäivät miehen tädin hoitoon kotiin. Perjantaina Helsinkiin ja lauantaina kävimme MP-messuilla ja tytön kanssa Apassionatassa. Hieno reissu, matkaa tuli 1000km kahdelle päivälle jaettuna. Hintaa tälle reissulle tuli n. 450€ (bensat, hotelli, liput, ruoka).

Ihana huomata miten päivät on pidentyneet ja alkaa itsekkin herätä horroksesta. Jospa piristyminen vaikuttaisi myös töihin. Yritysrintamalla on edelleen hiljaista. Pieniä tuloja tulee kuukausittain mutta ei siihen malliin mitä suunnittelin. Markkinointiin on tehtävä selkeämpi suunnitelma.

Tässä pikakuulumisia..

Terveisin Eevis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti