perjantai 11. toukokuuta 2018

Kevättuhlaaja!


Nyt on mennyt rahaa ja paljon(minun mittapuulla). Tässä hieman asiaa avattuna..

Kissa 1000€+tarvikkeet mm.kiipeilypuu, kissan wc, iglu majapaikaksi, kantokoppa. n.200€
Kylpyamme 428€ kotiin kuljetuksella. Tänään tuli.
Riippukeinu 298€ kotiin kuljetuksella. Tänään tilattu.
Kylpylä reissu 150€ viimekuun alussa koko perheellä.

Olen allerginen kissoille ja koirille, mutta on olemassa rotuja, jotka eivät aiheuta ainakaan minulle eikä pojalleni oireita. Meidän perheestä siis 2/5 on allergisia kissoille ja koirille. Poika lisäksi todella allerginen hevosille. Koirana meillä on ihana sympaattinen Havannankoira (josta ei lähde karvaa)ja uutena perheeseen tuli Neva Masquerade kissanpentu, joka on aivan hellyttävä yksilö. En suoraan suosittele allergiaa sairastavaa hankkimaan kissaa tai koiraa ennenkuin on käynyt totuttelemassa ja kokeilemassa miten reagoi kyseisiin rotuihin. Olen erittäin kiitollinen että kissasta ei ole tullut mitään oireita ja kisu on ollut meillä jo kuukauden. Jos tulisi oireita niin ne olisi nähtävissä parin tunnin sisällä. Parin vuoden harkinta-aika kissan hankkimiseen siis päättyi ja koko perhe on menettänyt sydämensä tälle pumpulipallolle.

Kylpyamme(tassuamme) ja riippukeinu on ollut haavelistalla jo niin kauan että nyt tuli aika ostaa ne. Riippukeinun laitoin sujuvasti Visan puolelle ja muut maksoin säästöistä. Riippukeinuja katselin useasta eri paikasta, mutta tuo Parolan riippukeinu vaikuttaa kaikkein vahvimmalta ja hinta/laatu suhteeltaan parhaimmalta. Riippukeinun väriksi valitsin mustan ja kun siihen laittaa valkoisen lampaantaljan niin ai että siinä on mukava istua ja lukea kirjoja. Kylpyammeen vaihtoehtoina oli palju tai ulkoporeamme, mutta käyttöasteelta kylpyamme vei voiton.

Nyt kun kaikki "tarpeellinen" on ostettu voi taas laittaa kukkaron nyörit tiukemmalle. Tiistaina tulee ensimmäinen palkkani uudesta työstäni, ja sen budjetoinnista tulee uusi postaus.

Rentoa kevättä kaikille!
terveisin Eevis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti