keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Tilit

Minulla on useita tilejä käytössä, joita muokkaan tarpeen mukaan. Tällä hetkellä tilit on käytössä näin. Tämä vain muistutuksena, jos joskus vuosien päästä selailen "talous päiväkirjaani". Ja jos tästä olisi hyötyä muillekkin rahojen lokerointiin.

Op käyttötili
Tähän tulee palkat, lapsilisät ym. Tästä maksan kaikki maksut.

Op säästötili
Puskuria varten oleva tili joka huutaa lainattuja rahoja takaisin. Täällä oli pitkään 10000€ mutta maksoin Finnveran 5000€ lainan pois, Visan n.800€ ja matkavarauksen 1200€. Lisäksi olen sieltä lainannut mm. joululahjoihin, jotka maksan sinne takaisin veronpalautusten tultua tilille. Eli tällä hetkellä siellä on noin 2380€ argh! Johonkin muuhunkin sieltä on rahaa mennyt..? Leväperäistä..

Op yritystili
Yrityksen rahan pyöritykseen. Tällä hetkellä yritys on vain sivubisneksenä, johon olen satsannut tuskin ollenkaan. Keskityn nyt töissä uuden oppimiseen ja kun siellä tasoittuu voin taas miettiä myös yrityksen kehittämistä. Täältä lähtee lähinnä kirjanpitomaksu ja op palvelumaksu. Tuloja on vähän, noin parikymppiä kuukaudessa.

Op Q-tili
Tänne tuli aikanaan Finnveran 10000€ laina, josta siirsin tarvittaessa rahaa yrityksen tilille. Pystyin seuraamaan paremmin lainan määrää kun se oli yksin omalla tilillään. Nyt laina on maksettu pois ja tili oli tyhjillään. Otin sen uuteen käyttöön eli siirrän aina tulevat vuorotyölisät tälle tilille. Ne on ylimääräistä peruspalkkaan nähden, joten siirrän ylimääräiset vain sivuun ettei niitä tulisi tuhlattua.

Op säästöpossu
Tänne siirtyy aina kun käytän pankkikorttia 1€/maksu. Tämä on hyvä keino säästää. Nyt on tavoite 155€ täynnä, mutta sinne saa mennä lisää korttimaksujen myötä. Tämän varasin vähän niinkuin matkaa varten käyttöraha säästöksi/tai sitten se vaan on säästönä.

Op sijoitusasunto tili
Tänne tulee vuokra ja täältä lähtee lainanlyhennys ja yhtiövastike.

S-pankki
Tänne menee S-bonukset kuukausittain ja toukokuun isompi bonus ja korko. Lisäksi säästän tänne 1000€ täyteen vararahastoksi.

Nordnet
Minun ihana sijoitussalkkuni. Siellä on 10 eri yrityksen osaketta  ja superrahasto suomi ja ruotsi. Täällä on myös lapsille omat salkut joihin pikkuhiljaa kartutan varallisuutta. Jokaisella lapsella on yhden yrityksen osakkeita ja superrahasto suomi.

Seligson
Tänne säästin aikaisemmin useamman vuotta, mutta jostain syystä kotiutin säästöt ollessani plussalla ja tämä on nyt tyhjillään mutta olemassa.


1 kommentti:

  1. Hyvä idea tällänen koonti tileistä.
    Itsellänikin pitkä lista tilejä ja tämä voisi olla hyvä ajatus kirjoittaa ne auki blogiin. Itselle ja muille tiedoksi :)

    VastaaPoista