lauantai 26. syyskuuta 2020

Tilin teko kun Mopo karkasi käsistä

 Eilen minuun iski joku tuhlauskärpänen. Pitkään olen taas katsellut ja miettinyt ostanko ja nyt sitten ostin. Ai, mitä ostin?

Aloitetaanpa tarina siitä kun lähdin kahden vanhimman lapseni kanssa Prismaan. Pienin oli jo karkkiostoksilla lähikaupassa. Meidän piti ostaa tytölle ratsastuskypärä ja viikonloppukarkit molemmille. Yllätys, yllätys sopivan kokoista kypärää ei löytynyt. No kävin katsomassa olisiko nyt sopivaa takkia kun edellisellä kauppareissulla ei löytynyt. Muutamaa sovitin ja otin sen kaikkein arimman värin eli valkoisen HH takin. Hintaa tuli 159,90. ja tietysti karkit.

Kotiin tullessani jäin harmittelemaan että ei hitsi kun se kypärä pitäisi kuitenkin ostaa. Katsoin samanlaisia ratsastuskypäriä Horzen sivuilta ja sieltä löytyi sopivasti -20% kypärä. Samaan tilaukseen laitoin itselle ratsastushanskat ja housut kun entiset ei sovi päälle.. Hintaa tuli 102,89€

No olin saanut takin ja ratsastusvälineitä itselle ja tytölle, mutta tämä ei riittänyt. Olin käynyt citymarketissa sovittamassa ja olisin ostanutkin mutta ei ollut kokoja eikä värejä Hai kumppareissa. Tyttö halusi mustat ja itselle pinkit no laitoin ne tulemaan netin kautta sivuilta Haicolours.com. Hintaa tuli 117,30€

Voi ei jos tämä olisikin riittänyt mutta ei. Minä laitoin vielä tilauksen hobbyhalliin ja laitoin tulemaan marimekon sateenvarjon ja repun. Sähkövatkain koska entinen meni rikki noin 20 vuotta vanhana. Paninigrilli? voi luoja. ja Aino Aalto laseja 4x kirkas ja 4x vedenvihreä. Hintaa tuli 239,64€

Eli yhteensä 619,73€. Yhden päivän aikana. No sanotaanko näin että kyllähän nämä tarpeeseen tuli paitsi tuo paninigrilli jota ilman olisin ehkä pärjännyt. 

Toivon että näitä päiviä ei tule ihan heti uudestaan.. Seuraavan kerran ehkä vuoden päästä? Joulukin on kohta ovella ettei voi kukkaron nyörejä kovin tiukasti laittaa kiinni. No katsotaan säästötilanne viimeistään vuoden lopussa minkä verran olen tuhlannut. 

Kaunista Syksyä kaikille! T:Eevis


***Vaikka tekstissä vilahtelee merkkejä ne ei ole mitään mainosjuttuja, laitoin ne näkyviin koska se tuo syvyyttä tekstiin ja sattuu nyt sen merkkisiä olemaan mitä ostin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti