perjantai 27. helmikuuta 2015

Kyllästyttää..

Säästämiseen kyllästynyt kirjoittaa...
Joka kuukausi menee säästöön 300 euroa ja tarkoitus on säästää lomarahat + 52 viikon säästöt. Näistä tulisi noin 6000 euroa vuoden loppuun mennessä. Jos säästäisin myös lisät saisin kasaan 8000-10000 euroa.

Tuntuu että kyllästyttää koko säästäminen!
Niinpä olen ostellut kaikkea tarpeellista ja ei niin tarpeellista. Tuhansia euroja on mennyt uuteen sänkyyn, lasten kerrossänkyyn ja sohvaan. Olen ostellut vaatteita, sisustusjuttuja ja ostellut arpoja ja lotonnut.  Ei, ei ja ei.. Ei minun pitänyt ostella arpoja ja lottoja koko vuonna. Jotenkin tuntuu että olen luisumassa siihen entiseen kuluttavaan elämätapaani. Toki tarpeelliset täytyy ostaa, mutta kun nuo veikkauksen jutut ei ole niitä tarpeellisia. Eikä säkkitolkulla vaatteita lapsille. ?! ..vähempikin riittää.

Kyllästyttää ottaa itseään taas niskasta kiinni ja rajoittaa tuhlaamista. Tai sitten annan mennä, tuhlaan muutaman viikon kaikkeen mitä olen tarvinnut ja vähän enemmänkin ja jatkan säästämistä sen jälkeen.
Tulee vain tunne että ei jaksa säästää. Toivottavasti tämä on nopeasti ohi menevä vaihe.

Salkun tilanne näyttää oikein valoisalta. Lisäsin salkkuun Novo Nordisk osaketta. Pois laitoin Elektrobitin ja Nokian. Keväällä en nyt osta mitään, vasta syksyllä on seuraavien ostojen aika.

Keväällä on vuorossa laittaa lasten rahat tekemään töitä.

Kaunista ja aurinkoista "kevättä" kaikille kyllästymisestä huolimatta! 
Toivottaa Eevis2 kommenttia:

  1. Pelkkä säästäminen on pitkällä aika välillä erittäin tylsää joten kannattaa olla jotain tiettyjä tavoitteita sille. Esim itse olen säästänyt 6kk kuluja vastaavaa hätävarakassaa ja sit tietysti säästän sijoituksia varten. Lisäksi kannataa olla erillinen tuhlaus kassa johon säästää. Itselläni tähän kategoriaan kuluu lomamatkat ja isommat hankinnat. - http://matkallavaurauteen.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi ja vinkistä. Taidan pilkkoa vuoden tavoitteen pienempiin tavoitteisiin ja laittaa rahaa säästöön eri kohteisiin niin saisin säästämisintoni taas loistamaan. Kiitos vielä kerran.. :) Sain taas uutta intoa tähän säästämishommaan.

    VastaaPoista