keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Joulu 2017

Tämän Joulun otan rennosti ja tunteella. Lahjat olen jo ostanut toiveiden mukaan marraskuun lopussa. Joululahjoihin on mennyt noin 500€. Jouluruoat (n.130€)on ostettu salaattia lukuunottamatta. Joulusiivous on tehty osittain. Tähän päivään kuuluu vielä urheiluhuoneen, kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja saunan siivous. Kirjastosta käydään lainaamassa lomalukemista ja paistetaan ehkä jo neljättä kertaa pipareita joululaulujen säestyksellä. Ilta pelataan perheen kesken kerppiä. Kauneimmat joululaulut käytiin laulamassa äidin ja siskon kanssa sunnuntaina. Ja joulukuusi on koristeltu. Ai että.. tykkään! Jouluaatoksi menemme siskoni luokse.

Taloudellinen tilanne on hallinnassa ja tälle kuulle tulojakin kertyi mukavasti noin, 700€. Tästä lähtee vielä alvit pois. Tammikuulle on muutama työ sovittuna. Kovasti odottelen jo alkavaksi TE-keskuksen markkinointikurssia alkuvuodesta, johon haluan osallistua että saisin lisätietoa ja taitoa oman yrityksen markkinointiin. Tällä hetkellä lähinnä tietää mitä pitäisi tehdä, mutta ei vaan saa jostain syystä tehtyä. 

Olen myös ajatellut, että jos kuitenkin palaisin elokuun alussa omaan työhöni takaisin. Riippuen toki siitä miten saan keväällä yritystoimintaani kannattavammaksi. Ja jos palaisin omiin töihini niin voisin jättää yritykseni sivutoimiseksi. Töissä voisin tehdä vielä vuoden 30h/viikko, kun nuorin lapsi on toisella luokalla. Jatkosuunnitelmana tekisin töitä 7 vuotta ja säästäisin niin että saisimme asuntolainan maksettua kokonaan pois. Tästä eteenpäin voisin tehdä puolikasta työaikaa. 

Joulukuun lopussa laskeskelen miltä säästötilanne näyttää ja mikä on nettovarallisuus. Ja teen tarkempia suunnitelmia/tavoitteita vuodelle 2018.

Ihanaa ja rauhallista Joulua kaikille!
Rakkaudella Eevis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti