perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kohti korkeuksia juoksuaskelin

Tuli iloisia uutisia. Olemme kohta kahden sijoitusasunnon omistajia. Ensimmäiseen asuntoon löysimme vuokralaisen pari päivää kaupanteon jälkeen. :) Hyvä! Toisesta sijoitusasunnosta saimme kuulla että tarjouksemme on hyväksytty, joten ensiviikolla teemme toivon mukaan kauppakirjoja. Vuokralaisen saamme kakkosasuntoon todennäköisen helposti, koska yksiöiden vuokrakysyntä on huipussaan.

En olisi vielä viime syksynä uskonut, että näin vauhdilla edetään. Ehkä nyt voidaan pitää parin vuoden tauko osteluissa ja keskitytään pyörittämään näitä kahta asuntoa. Ajatuksena on ostaa ainakin 6 sijoitusasuntoa yhteensä. Ja jos hyvin menee niin miksipä ei enemmänkin.

Ja taas käy huonosti säästöjen. Edellisestä notkahduksesta olisin vielä selvinnyt säästämään 10 000€ tiukkojen laskelmien jälkeen, mutta nyt se on uuden säästösuunnitelman paikka. Voisin pitäytyä siinä alun perin 6000 euron tavoitteessa. Siihen voisin hyvillä mielin tyytyä.

Täytyy nyt pitää peukkuja pystyssä, että kaikki menee ensiviikolla hyvin.

2 kommenttia:

  1. Olisi mielenkiintoista kuulla tarkemmin numeroita liittyen asuntosijoittamiseen. Paljon lainaa/omarahoitusta, vuokran suuruutta, mitä ottaa huomioon, onko tarkoitus pitää ns. jemmatiliä vuokrakämppien jääkaappien uusimista ym. varten, meneekö vuokrat täysin lainanmaksuun jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielenkiinnosta! :) Laitan tarkemman päivityksen asian tiimoilta heti ensi viikolla, kun saadaan toisen asunnon kaupat tehtyä. Vastaan sitten kaikkiin kysymyksiin ja kerron mitä olemme ottaneet huomioon asuntoja ostaessa.

      Poista